Reviews

UITSTEKEND
48 recensies op
Lara Sluyter
Lara Sluyter
2020-12-12
Best vegan Chinese food ever! The food is soooo good! The staff is lovely. Everything is fantastic! The menu is super variated, and has lots of options.
Machix
Machix
2020-02-23
Heerlijk! Heerlijk! Is in Lombardijen, dus we een beetje afgelegen, maar wel absoluut een aanrader voor authentieke Chinees-vegetarische gerechten!
gerdahof
gerdahof
2020-02-22
Verjaardag Wezen halen dit keer, was jarig en thuis de tafel volgezet met allerlei gerechten van mijn populairste restaurant uit rotterdam, was weer uitstekend!
Peter
Peter
2020-02-11
Verbazingwekkend 😋 Onlangs hier gegeten en ik heb verbaasd naar de menukaart gestaard... Alles wat bij de doorsnee Chinees te krijgen is kun je hier ook bestellen. Van babi pangang tot inktvis en garnalen. Van soja dus!! Erg lekker, ik heb een pikante bowl met kip op en het smaakte heerlijk 😃. Wat ik op de andere tafels zag staan oogde ook goed. Setting is vrij kaal maar het eten echt lekker 😋 Enige vegetarische Chinees in NL 👍🏼
Sander D
Sander D
2020-01-19
Altijd goed Het beste Chinese vegan restaurant vinden wij. Altijd vers en altijd superlekker. De inrichting is zoals je van een Chinees restaurant verwacht en de bediening is heel erg vriendelijk. Iedere derde zaterdag is er lopend buffet en je kan er ook sojabrokken en diepvriesmaaltijden kopen.
Dipali A
Dipali A
2020-01-07
Beste vega restaurant die er bestaat !! Ik kom hier al mijn heeelee leven. En ik kan u zeggen dat letterlijk alles van de menukaart is aan te raden! De bediening is ook super vriendelijk! Ik zou elke dag hier willen eten 😍
Jacqueline v
Jacqueline v
2019-12-07
Veganistisch Chinees eten Meestal halen we hier een overheerlijke knapperige loempia om mee te nemen maar deze keer hier aangeschoven. Genoten van een T-pan gerecht dat super smaakte! Een aanrader
gerdahof
gerdahof
2019-10-16
Familie etentje Kom hier zeker 1keer pm. Want het blijft lekker! Kan nog niets vinden om over te klagen. Een menu kiezen blijf lastig want alles is lekker!
gerdahof
gerdahof
2019-09-08
Gezellig eten Het eten is fantastisch, je weet gewoon niet te kiezen dus moet je gewoon vaak terug om andere gerechten ook te proeven. Bediening is prima en het is super gezellig! En niet vergeten, netjes, ook belangrijk.
Gerdie H
Gerdie H
2019-08-22
2 veganisten en 2 vleeseters Zeer goede gerechten en erg vriendelijk personeel en alles veganistisch gegeten allemaal, ook de vleeseters. Een aanrader voor allemaal.